ΧΗΜΕΙΑ

Η Smart Chemistry είναι μια κοινότητα που έχει σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές όλων των τάξεων γυμνασίου και λυκείου στην κατανόηση και την εμπέδωση του μαθήματος της Χημείας.

Μέσα από βίντεο, λυμένες ασκήσεις, μεθοδολογία επίλυσης ασκήσεων και φυσικά εντυπωσιακά πειράματα, θα γνωρίσετε τις ενδιαφέρουσες πτυχές της Χημείας και θα την αγαπήσετε.

Αν έχετε απορίες ή ερωτήσεις, θα σας εξηγήσω κάθε σημείο που δεν καταλαβαίνετε. Αν έχετε ασκήσεις - προβλήματα που σας δυσκολεύουν, θα σας καθοδηγήσω με τη σωστή μεθοδολογία για να καταλήξετε στο σωστό αποτέλεσμα. Μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα ή ημέιλ για οτιδήποτε σας απασχολήσει.

Μέσω πειραμάτων επίδειξης, θα μάθετε τι ακριβώς είναι η Χημεία, πώς λειτουργούν οι μηχανισμοί της, σε τι μας χρησιμεύει στην καθημερινή μας ζωή και όχι μόνο.

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα θα σας προσφέρει η κοινότητα της Smart Chemistry.  Το σημαντικότερο είναι ότι δε θα χρειαστείτε φροντιστήριο, αφού θα σας παρέχω βιντεοσκοπημένα μαθήματα, σημειώσεις και ασκήσεις για όλα τα κεφάλαια που θα εξεταστείτε εντελώς δωρεάν!

Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε:

Τα Πάντα είναι Χημεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μηνυματάκι σας! ;)